Улсын нэгдүгээр төв эмнэлгийн Гастроэнтерологийн төвийн их эмч Б.Болормаа цагаар сарын баярын хооллолтын талаар зөвлөгөө өглөө.
Тэрбээр “Монголчуудын хувьд хоол боловсруулах
Улсын нэгдүгээр төв эмнэлгийн Гастроэнтерологийн төвийн их эмч Б.Болормаа цагаар сарын баярын хооллолтын талаар зөвлөгөө өглөө.
Тэрбээр “Монголчуудын хувьд хоол боловсруулах
Монголчууд цагаан сарын баярт өндөр ач холбогдол өгдөг бөгөөд бэлтгэлээ ч сарын өмнөөс базааж эхэлдэг. Учир нь баяр дөхөх тусам
Цагаан сарын ууц 140-380 мянган төгрөгийн үнэтэй байна