Хуучирсан мэдээ: 2011.08.26-нд нийтлэгдсэн

BBQ эрдэнэшиш

Орц:

* 10 ш арилгаагүй эрдэнэншиш (ears fresh corn with husks)

* 950 мл пиво

* 3 кг мөс

Бэлтгэх нь:

  1. Эрдэнэшишүүдээ аялалын хөлдөөгчинд (cooler) байрлуулна.
    Пивоо эрдэнэшиш дээрээ нэмээд мөсөө задлан нэмнэ. Мөсөө заадлан дээр нь
    асгаад таглан 8 цаг байлгана.
  2. Ил галаа 120 градуст халаагаад эрдэнэшишүүдээ гарган нэг эгнээ өрөөд таглан 20 минут дутамд эргүүлэн эрдэнэшишээ болтол 1-2 цаг ил гал дээр шарна.
  3. Болсон эрдэнэшишээ халуунаар нь хальслаад сервислэнэ.

http://gal-togoond.blogspot.com/

NewsMN Гар утасны хувилбар Татах
NEWS.mn

Мэдээллийн эх сурвалж