* 10 ш арилгаагүй эрдэнэншиш (ears fresh corn with husks)
* 950 мл пиво
* 3 кг мөс
Бэлтгэх нь:
- Эрдэнэшишүүдээ аялалын хөлдөөгчинд (cooler) байрлуулна.
Пивоо эрдэнэшиш дээрээ нэмээд мөсөө задлан нэмнэ. Мөсөө заадлан дээр нь
асгаад таглан 8 цаг байлгана. - Ил галаа 120 градуст халаагаад эрдэнэшишүүдээ гарган нэг эгнээ өрөөд таглан 20 минут дутамд эргүүлэн эрдэнэшишээ болтол 1-2 цаг ил гал дээр шарна.
- Болсон эрдэнэшишээ халуунаар нь хальслаад сервислэнэ.