* 2 стакан гурил
* 1/3 стакан сахар
* 2 амттаны халбага хөөлгөгч нунтаг (baking powder)
* 1/2 амттаны халбага давс
* 5 амны халбага масло (unsalted butter), 1 см куб хэрчсэн
* 1 стакан нэмэх нь 3 амны халбага whipping cream
* 1/3 стакан бөөрөлзгөний чанамал (raspberry jam)
* 1/2 стакан нунтаг сахар
* 1/4 амттаны халбага сарнайн ус (rose water), хүсвэл
Бэлтгэх нь:
- Зуухаа 205 градуст халаана.
- Гурил, сахар, хөөлгөгч нунтаг, давсаа томхон саванд холино. Маслоо нэмээд хуруугаараа имрэн хуурай орцтойгоо нийцүүлнэ.
- 1 стакан кремээ уурмаг руугаа бага багаар нэмэн зуурна.
- Зуурмагаа 1 см зузаантай болгож илдээд 7.5 см жигнэмэгний зүрхэн хэв ашиглан хэвлэнэ.
- Хуурай
гурилаар үрсэн хутгаар хэвлэсэн сконуудыхаа голоор зүснэ. Скон бүрийг 1
амттаны халбага чанамалаар шанзлаад тавцан дээр өрнө. Тавцантай сконоо
шаргалтаж болтол 18 минут шарна. - Сахар, 3 амны халбага крем
хэрэглэх бол сарнайн усаа холиж glaze бэлтгэнэ. Бэлтгэсэн glaze-ээ
халуун бүлээн скон дээрээ түрхээд халуун бүлээнээр нь сервислэнэ.