Хоол үйлдвэрлэлийн үндсэн ухагдахуун

Хуучирсан мэдээ: 2010.11.29-нд нийтлэгдсэн

Хоол үйлдвэрлэлийн үндсэн ухагдахуун

Хоол
үйлдвэрлэл – мэргэжилийн ажилтан шаардалага хангасан байранд
зориулалтын тоног төхөөрөмж чанарын баталгаатай түүхий эд ашиглан
зөвшөөрөгдсөн жор тэхнөлөгийн дагуу хэрэглээний шаардлага хангахуйц
чанартай хоол бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх үйл ажилгаа.

Боловсруулалт – хэргцээнд тохируулан хунсний зүйлийн шинж чанар хэлбэр дүрс төлөв байдлыг өөрчлөх үйл ажилгаа.

Тэхнөлөги – түүхий эдийг боловсруулк үйлдвэрийн хэрэгсэл ба
хэрэглээний зүйлийг бий болгох арга үйл явцыг судалдаг шинжлэх ухаан.

Үргэлжлэл

NewsMN Гар утасны хувилбар Татах
NEWS.mn

Мэдээллийн эх сурвалж