Цагаан хоолны өдөр тутмын жорууд 2 | News.MN

Цагаан хоолны өдөр тутмын жорууд 2

Хуучирсан мэдээ: 2010.09.07-нд нийтлэгдсэн

Цагаан хоолны өдөр тутмын жорууд 2

Хийх заавар :

Гурилаа зуурч  элдээд
туузан хэлбэрээр урт нарийн хэрчинэ. Шар буурцагын уургаа 80 градусын
халуун усанд 1 минут дэвтээгээд хүйтэн усаар нэг удаа зайлаад базаж
авна. Базаж авсан уургаа нарийн урт хэрчээд жангаар өнгө оруулж сонгино,
давсаар амталж хүсэн амтлагчаа нэмнэ. Амталсан уургыг бага зэрэг
ургамлын тосонд шарж гаргаад үлдсэн тосонд цэвэрлэж урт нарийн хэлбэртэй
хэрчсэн луувангаа шарж авна. Буцалж байгаа усанд савхан хэлбэртэй
хэрчсэн төмсөө хийж чанаад шарсан уураг, лууван болон хэрчсэн гурилаа
дээрээс нь хийж хүссэн амталгчаар амтална. Гурил болмогц хоол бэлэн
болно. 

Үргэлжлэл

0 сэтгэгдэл

News.mn сайтад сэтгэгдэл оруулахад анхаарах зүйлс

NewsMN Гар утасны хувилбар Татах
NEWS.mn

Мэдээллийн эх сурвалж