ЗӨВЛӨГӨӨХоливол хор болдог хүнсний бүтээгдэхүүнүүдХуваалцахЖиргэх Google PlusLinkedinИ-мэйлNews.MN Нийгэм Эрүүл мэнд 2019-02-06Өдөр тутамдаа хамгийн түгээмэл хэрэглэдэг зарим хүнсийг хооронд нь хольж хэрэглэдэггүй. Учир нь ходоодонд ороод шингэц нь муудаж, шим тэжээл нь алдагдах муу талтай. Цаашилбал цээж гашуун оргих, гэдэс хямрах зэрэг сөрөг үр дагавар үзүүлдэг. сзөвлөгөөЭрүүл мэндХоол хүнсХуваалцахЖиргэх Google PlusLinkedinИ-мэйл
Францын парламент үсний засалтаар ялгаварлан гадуурхахын эсрэг хуулийн төслийг дэмжлээ53 минутын өмнө
Ерөнхий сайд Л.Оюун-Эрдэнэ НҮБ-ын Ерөнхий нарийн бичгийн даргын тусгай элч Жан Тодт-той уулзлаа2024-03-28
Холбоотой мэдээ