Холивол хор болдог хүнсний бүтээгдэхүүнүүд

Хуучирсан мэдээ: 2019.02.06-нд нийтлэгдсэн

ЗӨВЛӨГӨӨ

Холивол хор болдог хүнсний бүтээгдэхүүнүүд

Өдөр тутамдаа хамгийн түгээмэл хэрэглэдэг зарим хүнсийг хооронд нь хольж хэрэглэдэггүй. Учир нь ходоодонд ороод шингэц нь муудаж, шим тэжээл нь алдагдах муу талтай. Цаашилбал цээж гашуун оргих, гэдэс хямрах зэрэг сөрөг үр дагавар үзүүлдэг.

 

с

Энэ мэдээнд өгөх таны сэтгэгдэл?
2
ЗөвЗөв
0
ХахаХаха
0
ХөөрхөнХөөрхөн
0
ГайхмаарГайхмаар
0
ХарамсалтайХарамсалтай
0
ТэнэглэлТэнэглэл
0
БурууБуруу
Баярлалаа!

Холбоотой мэдээ

NewsMN Гар утасны хувилбар Татах
NEWS.mn

Мэдээллийн эх сурвалж