ЗӨВЛӨГӨӨХоливол хор болдог хүнсний бүтээгдэхүүнүүдХуваалцахЖиргэх Google PlusLinkedinИ-мэйлNews.MN Нийгэм Эрүүл мэнд 2019-02-06Өдөр тутамдаа хамгийн түгээмэл хэрэглэдэг зарим хүнсийг хооронд нь хольж хэрэглэдэггүй. Учир нь ходоодонд ороод шингэц нь муудаж, шим тэжээл нь алдагдах муу талтай. Цаашилбал цээж гашуун оргих, гэдэс хямрах зэрэг сөрөг үр дагавар үзүүлдэг. сзөвлөгөөЭрүүл мэндХоол хүнсХуваалцахЖиргэх Google PlusLinkedinИ-мэйл
"Амар байна уу-2025" өргөтгөсөн худалдаанд нийслэл болон 21 аймгийн 1000 гаруй ЖДҮ эрхлэгч оролцож байна2025-02-21
Холбоотой мэдээ