Өндгийг хэрхэн иоджуулдаг вэ?

Хуучирсан мэдээ: 2018.12.12-нд нийтлэгдсэн

Өндгийг хэрхэн иоджуулдаг вэ?

  1. Био иодыг өндөглөгчийн тэжээлд холино. Энгийн иод нь тогтворгүй ууршимтгай тул тэжээлийг иоджуулахад тохирдоггүй. Харин био иод нь 300 градус хүртэл халууныг тэсвэрлэдэг тогтвортой оршдог. Мөн бүтцийн хувьд сүүн уурагтай адил байдаг тул тэжээлд жигд холигддог. Энэ био иодыг тэжээлд холих процесс өдөр бүр хийгдэнэ.
  2. Тэжээлээ өндөглөгчид өгнө.
  3. Өндөглөгчөөс иоджуулсан өндөг гарна.

 

 

Энэ мэдээнд өгөх таны сэтгэгдэл?
3
ЗөвЗөв
1
ХахаХаха
0
ХөөрхөнХөөрхөн
0
ГайхмаарГайхмаар
0
ХарамсалтайХарамсалтай
0
ТэнэглэлТэнэглэл
0
БурууБуруу
Баярлалаа!

Холбоотой мэдээ

NewsMN Гар утасны хувилбар Татах
NEWS.mn

Мэдээллийн эх сурвалж