– Махаа хvйтэн усанд хийж буцалгавал шөл сайн гарна.
– Мах машиндсаны дараа хатсан талх машиндвал махны машиныг цэвэрлэхэдхялбар.
– Хөргөгчид бяслаг хадгалахдаа хөлдөөгчөөс аль болох зайдуу тавих нь дээр. Хөргөгч байхгvй бол бяслагаа давстай усанд дvрсэн даавуунд ороожхадгалаарай.
– Жимс ногоог хөргөгчид хийхээсээ өмнө сайтар угааж, хаттал нь арчиххэрэгтэй.
– Хоолонд хэрэглэх махаа зөөллөе гэвэл орос цуутай усанд хийгээд хоёр цаг байлгаарай. Дараа нь чанахдаа усандаа хоолны халбага цуу эсвэл нимбэгнийшvvс хийвэл мах зөөлөн төдийгүй амттай байна.
– Хагарсан улаан лоолийг хөгцрvvлэхгvйн тулд тэр хэсэг дээр нь том ширхэгтэйдавс үрнэ.
– Өндгийг давстай усанд чана.