Хоол хийхдээ анхаарах зөвлөмжүүд

Хуучирсан мэдээ: 2010.03.03-нд нийтлэгдсэн

Хоол хийхдээ анхаарах зөвлөмжүүд

– Махаа хvйтэн усанд хийж буцалгавал шөл сайн гарна.

– Мах машиндсаны дараа хатсан талх машиндвал махны машиныг цэвэрлэхэдхялбар.

– Хөргөгчид бяслаг хадгалахдаа хөлдөөгчөөс аль болох зайдуу тавих нь дээр. Хөргөгч байхгvй бол бяслагаа давстай усанд дvрсэн даавуунд ороожхадгалаарай.

– Жимс ногоог хөргөгчид хийхээсээ өмнө сайтар угааж, хаттал нь арчиххэрэгтэй.

– Хоолонд хэрэглэх махаа зөөллөе гэвэл орос цуутай усанд хийгээд хоёр цаг байлгаарай. Дараа нь чанахдаа усандаа хоолны халбага цуу эсвэл нимбэгнийшvvс хийвэл мах зөөлөн төдийгүй амттай байна.

– Хагарсан улаан лоолийг хөгцрvvлэхгvйн тулд тэр хэсэг дээр нь том ширхэгтэйдавс үрнэ.

– Өндгийг давстай усанд чана.

NewsMN Гар утасны хувилбар Татах
NEWS.mn

Мэдээллийн эх сурвалж