Хуучирсан мэдээ: 2010.05.14-нд нийтлэгдсэн

Загас шарах зөвлөмж

Цэвэрлэхээсээ өмнө загасныхаа
гадна талд давс тvрхвэл гулсамтгай байдал нь арилж цэвэрлэхэд хялбар
болдог.

Загасыг хяраманд хийж чанавал мах нь илvv амттай болно.

Загас шарах vедээ хайруулын тавгандаа хэдэн ширхэг хэрчсэн төмс хийвэл
эвгvй vнэр нь арилна.

Загасны махыг хатсан талхтай хольж машиндвал илvvдэл тос нь ялгарч илvv
амттай болдог.

Махаа бvлээн усаар угааж, хvйтэн усаар зайлна. Угаасан мах хурдан
мууддаг тул битгий удаан хадгалаарай.

Мах чанахдаа эхэлж давс хийвэл шvvсгүй болж амтгүй болдог тул махаа
бэлэн болохоос нь 30 минутын өмнө давсаа хийгээрэй.
Үргэлжлэл

NewsMN Гар утасны хувилбар Татах
NEWS.mn

Мэдээллийн эх сурвалж