Хуучирсан мэдээ: 2010.05.10-нд нийтлэгдсэн

Хөдөлгөөн багатай сууж ажилладаг оюуны хөдөлмөр эрхэлдэг хүмүүс сармис
хэрэглэхэд тархи, зүрхний цусан хангамж сайжирч, сэтгэн бодох чадвар нь
дээшилнэ. Ходоод гэдэсний үрэвсэл зэрэг өвчний үед сармисыг хоолонд
хийж идэхэд сайн байдаг.

Харин бөөр өвдсөн үед хэрэглэж болохгүй. Ханиад томуу, гуурсан хоолойн
үрэвсэл зэрэг амьсгалын замын өвчний үед цөцгийн тос юм уу гахайн
тостой хольж цээжин биеийг арчихаас гадна сармисаар утахад өвчнийг
хүндрүүлэхгүй эдгээх болно.
Үргэлжлэл

NewsMN Гар утасны хувилбар Татах
NEWS.mn

Мэдээллийн эх сурвалж